International Study Project 2018


Dit jaar vliegen we voor het International Study Project naar Krakau! Hier zullen we gedurende de week verschillende interessante bedrijven gaan bezoeken. Daarnaast gaan we een bezoek brengen aan de Cracow University of Technology. Dit alles zal in het teken staan van het onderzoeksthema: Lean & Green. Buiten de bezoeken om zal er genoeg tijd zijn om de Poolse cultuur, de prachtige stad en het bruisende nachtleven te ontdekken. Als we de legende mogen geloven heeft Krakau de hoogste kroegdichtheid ter wereld! Om een indruk te krijgen van hoe de week eruit zal komen te zien is hieronder kort het programma beschreven.


Maandag 21 mei vliegen we vanaf Eindhoven naar Katowice. Vanaf daar zullen we met een bus naar ons hostel in Krakau gebracht worden. Dan is er ’s avonds al tijd om het mooie centrum van de stad vast te ontdekken.


De volgende morgen zullen we ons eerste bedrijf bezoeken: Philip Morris. Dit bedrijf is wereldwijd marktleider in de productie van tabak. De rest van deze dag is voor vrije invulling.


Woensdag zullen we twee bedrijven gaan bezoeken. ‘s Ochtends gaan we naar Wamech, een bedrijf dat interne logistieke producten maakt. In de middag zullen we een bezoek gaan brengen aan het lokale transportbedrijf, MPK. Dit bedrijf is verantwoordelijk voor al het openbare bus- en tramvervoer in Krakau. 


Donderdagmorgen gaan we naar de Cracow University of Technology. Hier zullen we een presentatie en rondleiding krijgen van twee professoren. 's Middags zullen we Nidec bezoeken. Nidec Motors & Actuators is een bedrijf dat ernaar streeft om de globale leverancier te worden van klantgerichte oplossingen op het gebied van elektrische en mechanische bediening binnen de automarkt. Nidec is een internationaal bedrijf dat vestigingen heeft in acht landen. In Krakau is een productielocatie gevestigd. 


Vrijdagochtend brengen we tot slot een bezoek aan Bitron. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling en productie van elektromechanische en elektronische componenten voor de huishoudelijke apparaten, de automobielsector, de energiesector en de medische industrie. ’s Middags gaan we naar een groot tropisch zwemparadijs om even tot rust te komen van alle activiteiten.


Zaterdag 26 mei zullen wij weer naar Katowice Airport gebracht worden waarna we terugvliegen naar Eindhoven, en hopelijk kunnen terugkijken op een leerzame en onvergetelijke week.


De kosten van de reis bedragen €225,- en wordt in delen afgeschreven.


Heb je interesse om mee te gaan op TeMa’s mooiste week van het jaar?

Meld je nu aan via deze link. Graag ontvangen we je motivatie in het Engels.

* Er is een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar, bij meer aanmeldingen dan plekken zal selectie plaatsvinden op basis van motivatie, CV en ECTS.

** Bij het niet tijdig afmelden treedt de boeteregeling volgens artikel 8.1 van het Huishoudelijk Reglement in..