International Study Project


Hieronder is de aftermovie van de geweldige reis te zien!

Dit jaar zullen we voor het International Study Project naar Budapest vliegen! Het zal plaatsvinden van 21 tot en met 27 mei. Om een idee te krijgen van de week, de bedrijven en de activiteiten staat hieronder het programma beschreven.  

Zondag: rond 11.00 zullen we vertrekken vanaf Groningen naar het vliegveld van Eindhoven; je kan meereizen, aansluiten of zelfstandig naar het vliegveld gaan. Om 15.00 zullen we verzamelen op het vliegveld waar we aan het eind van de middag in het vliegtuig zullen stappen. Bij aankomst op het vliegveld in Budapest zullen we met de bus naar het hostel worden gebracht. Voor de mensen die er de kracht nog voor hebben, is dit de gelegenheid om een eerste indruk te krijgen van het nachtleven van Budapest.

Maandag: op maandag zullen we in de ochtend de universiteit bezoeken, waar we twee colleges zullen krijgen van Hongaarse docenten. Na de lunch zullen we nog een rondleiding krijgen op de universiteit van de studievereniging. Na deze rondleiding is iedereen vrij om te gaan, je kan op onderzoek uit gaan in de stad of genieten van een biertje op een terras. Aan het begin van de avond zullen we ons verzamelen om gezamenlijk te gaan eten. Na het eten is iedereen weer vrij om te doen wat je wilt.

Dinsdag: op dinsdag zullen we na het ontbijt vertrekken naar het eerste bedrijf van de week: Hödlmayr. Hier zullen we een bedrijfspresentatie en rondleiding krijgen, na de rondleiding is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Na het bedrijfsbezoek zullen we vertrekken naar Audi, hier zullen we beginnen met een lunch. Na de lunch zal het programma bij Audi starten. Bij terugkomst in het hostel kan iedereen zich even opfrissen, om vervolgens met zijn allen uit eten te gaan.

Woensdag: op deze dag zullen we naar het pand van Maven7 gaan, dit is gelegen op het Margit eiland dat midden in de stad ligt. Maven7 is een Hongaars consultancy bedrijf, hier zullen we dan ook een interessant case gaan maken die betrekking heeft op ontwikkelingen die gaande zijn binnen Hongarije. Na dit bezoek kan iedereen gaan genieten van een vrije middag en avond.

Donderdag: Op donderdag zullen we starten met een interessant bedrijfsbezoek aan Knorr-Bremse, dat gespecialiseerd is in het maken van remmen van onder andere auto’s, bussen en treinen. Na de lunch zullen we vertrekken naar Panzipet. Hier zullen we bekijken hoe het maken van diervoeding precies in zijn werk gaat.

Vrijdag: We zullen in de ochtend vertrekken naar Bosch. Hier zullen we ook een presentatie en rondleiding krijgen. Na de lunch zullen we teruggaan naar het hostel. In de middag zullen we een gezamenlijke activiteit hebben. Na de activiteit zullen we met z’n allen voor de laatste keer uiteten gaan om daarna nog één keer te gaan genieten van het nachtleven van Budapest.

Zaterdag: na een lange nacht, kan er deze ochtend een keer wat langer geslapen worden. Aan het eind van de ochtend zullen we uitchecken, hierna kan iedereen op zijn eigen manier bijkomen van de zware nacht. Een goed herstel met rustige maag is belangrijk, want aan het eind van de middag zullen we weer vertrekken naar het vliegveld, vanwaar we terugvliegen naar Amsterdam.

Na de laatste kilometers van Amsterdam naar huis, zal het International Study Project echt afgelopen zijn. En hopelijk kunnen we dan, na de nodige uurtjes slaap, met zijn allen terugblikken op een fantastische week!

Voorafgaand aan de reis zullen we eerst een inhousedag hebben bij SlimStock, deze zal plaatsvinden op woensdag 3 mei. Daarnaast zullen we op de dinsdag 16 mei een kroegcollege hebben waarin elk groepje de voorbereidingen van hun onderzoek zal presenteren. Na de reis zullen we nog eenmaal samenkomen, op dinsdagavond 6 juni, om de resultaten van de onderzoeken te presenteren.

Slimstock_logo-Hi-res21.jpg

De kosten van de reis bedragen €225,-. Je kan je aanmelden door een mail met je motivatie, CV en ECTs naar studyproject@temagroningen.nl te sturen*. Graag ontvangen we je motivatie in het Engels.

* Er is een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar, bij meer aanmeldingen dan plekken zal selectie plaatsvinden op basis van motivatie, CV en ECTs.
** Bij het niet tijdig afmelden voor dit evenement, treedt de boeteregeling volgens artikel 8.1 van het Huishoudelijk Reglement in werking.

Onze partners