Inhousetour

Op 8 en 9 maart organiseert de Career Committee de jaarlijkse TeMa Inhousetour. Dit jaar bezoeken we Cape Group, Airbus, Tata Steel en Wehkamp, waar interessante cases, presentaties en rondleidingen zullen zijn binnen de bovengenoemde bedrijven. Het is de uitgelezen kans om meer te weten te komen over deze bedrijven en om tijdens de bezoeken jouw persoonlijke talenten te tonen.

Cape Groep vormt met haar team de basis voor operatie in de logistiek en supply chain, in de bouw en in het domein van de digitale transformatie. Met hun dienstverlening worden relaties volledig ontzorgd op het gebied van digitale transformatie met softwareontwikkeling, integraties, business intelligence en cloud computing.

Airbus is een internationale pionier in de luchtvaartindustrie. Ze zijn toonaangevend in het ontwerpen, produceren en leveren van lucht- en ruimtevaart producten, -diensten en -oplossingen aan klanten op een wereldwijde schaal. Hun doel is een beter verbonden, veiligere en meer welvarende wereld.

Tata Steel produceert, bewerkt en distribueert hoogwaardig staal voor producten die het leven vergemakkelijken. Het bedrijf is het op vijf na grootste staalconcern ter wereld. Tata Steel richt zich onder andere op een verantwoorde manier van staalproductie, wat enkel mogelijk is vanuit een gezonde balans tussen de belangen voor mens, milieu, omgeving en het bedrijf.

Wehkamp is met 450.000 bezoekers per dag, twee miljoen vaste klanten en acht miljoen verzonden pakketten per jaar specialist op het gebied van online winkelen. Een groot deel van deze pakketten wordt vanuit het Logistiek Service Centrum in Zwolle verzonden naar haar klanten. Wehkamp claimt dat het Logistiek Service Centrum in Zwolle het grootste distributiecentrum ter wereld voor online retail. Dit distributiecentrum zal tijdens de Inhousetour bezocht worden.

Op 8 maart zal een bezoek aan Cape Groep (Enschede) en Airbus (Leiden) plaatsvinden. De nacht van 8 op 9 maart zullen we verblijven in Amsterdam. Het hotel zal ik de buurt zijn van het Leidseplein zodat er dankbaar gebruik kan worden gemaakt van de uitgaansgelegenheden in deze regio. Vervolgens zullen op 9 maart Tata Steel (IJmuiden) Wehkamp (Zwolle) bezocht worden om vervolgens weer in de richting van Groningen af te reizen om deze fantastische Inhousetour af te sluiten.

De kosten bedragen € 25, waarbij eten, drinken, accommodatie en vervoer  tijdens de Inhousetour inbegrepen zijn. Als je geïnteresseerd bent, meld je dan aan via de deze link en upload je anonieme CV voor 25 februari. Dit evenement is beschikbaar voor alle studenten.

Wees snel met aanmelden, want onder de eerste 15 aanmeldingen zullen mooie Domino’s prijzen worden verloot, waarbij onder andere gratis pizza’s worden weggegeven. 

Onze partners