Inhousetour

Op 9 en 10 maart 2017 vond de jaarlijkse Inhousetour plaats. Deze jaarlijkse tour werd georganiseerd door de CareerCie. Met een groep van 25 studenten vertrokken we donderdag in alle vroegte naar Utrecht om daar in twee dagen vijf bedrijven te bezoeken.

Op donderdag begonnen we de dag bij Stork in Utrecht. Hier werden welkom geheten door trainees waaronder ook oud alumni. Hier konden we eerst met een kopje koffie luisteren naar een bedrijfspresentatie. Hierna was het tijd om aan de slag te gaan. In groepjes kregen studenten een pittige case en hebben ze hun uitkomsten gepresenteerd. Opladen en bijpraten kon tijdens de lunch waarbij ook de trainees nog bereid waren om alle vragen te beantwoorden. Na de lunch ging de hele groep weer op pad naar het volgende bedrijf. Samen met Stork bezochten we DSM en kregen daar presentaties van verschillende werknemers over de productie en hier konden we een kijkje nemen. Daarna was het tijd voor het avondprogramma. Hiervoor werden we ontvangen bij Makro. Alumni Kees Zwaan ontving ons bij een van de nieuwste Makro’s op het Ondernemersplein. Hier werden hapjes en drankjes geserveerd en werd meer verteld over waarom Makro interessant is voor TeMa studenten en de carrière mogelijkheden die ze bieden. Na een korte tour door de winkel stond er een heerlijk diner klaar en kon er met verschillende trainees gepraat worden. Het avondprogramma eindigde met een rondleiding door Snel, hun distribiteur. In de avond werden in het centrum van Utrecht nog enkele drankjes gedaan.

Vrijdag hebben we Blokker Geldermalsen bezocht. Ook hier werden we ontvangen door TeMa Alumni. Door middel van een presentatie en rondleiding kregen we meer te horen over Blokker en de nieuwe strategie voor de komende jaren. Ook vertelden ze meer over de nieuwe Supply Chain bij Blokker. Met deze kennis konden de studenten aan de slag met een case. Samen sloten we de dag af met een drankje.

Aan het eind van de middag zat de Inhousetour 2017 er op en vertrok iedereen met een tevreden gevoel naar huis. Het waren twee hele leuke, leerzame dagen! 


Hieronder is de aftermovie te zien van de inhousetour: 


Hieronder is de aftermovie te zien van de inhousetour van afgelopen jaar!