Calco workshop security/hacken

Beveiliging van data en systemen is een van de cruciale business processen geworden binnen organisaties. Als een organisatie kwetsbaar is zullen hackers uiteindelijk een zwakke plek vinden in het systeem en deze uitbuiten. Maar hoe heeft dit invloed op jouw dagelijks leven? Hoe kwetsbaar ben jij als persoon? Is het echts zo gemakkelijk om iets of iemand te hacken? Helaas is het antwoord op deze vragen: ja, jij bent kwetsbaar.

Geen paniek! Want Calco laat je in deze interactieve workshop alles zien wat je moet weten over databeveiliging en persoonlijke (online) veiligheid. In deze hands-on workshop zal je inbreken op een WiFi-netwerk en een authentieke phising mail versturen met als ultiem doel in te breken op iemands account. Ons doel is om zowel jou iets cools te laten zien, als bewustwording te creëren over je online veiligheid.

Bij Calco willen wij de wereld laten zien dat je met een andere kijk op IT-talent groei en succes realiseert. Wij zien het als onze missie om mens en organisatie uit te dagen oneindig te groeien. Door op inspirerende en innovatie wijze om te gaan met talent, garanderen wij ook nog eens de beste kwaliteit. Waarom vinden we dat belangrijk? Omdat wij de beste willen zijn in het verbinden van de nieuwe generatie met de steeds veranderende plek die IT inneemt in de maatschappij: nu en in de toekomst!

Meer informatie nodig? Stuur een whatsapp naar Gijs, 0611822097

Let op: Nederlandstalige cursus! 

 

 

 

 

Partners