Sustainability Event

Op 17 mei organiseert de Sustainability Event Committee een op duurzaamheid gericht carrière (online) evenement, dat TeMa-studenten verbindt met bedrijven. Duurzaamheid speelt een steeds belangrijkere rol in de productieprocessen van bedrijven en we willen graag meer bewustwording creëren onder TeMa-studenten over de stappen die in de industrie worden gezet om te verduurzamen.

Op het evenement zullen marktleiders laten zien hoe zij duurzaamheid implementeren in hun bedrijfsvoering en toeleveringsketens. Dit evenement is een geweldige kans om meer te weten te komen over de werking van het deelnemende bedrijf en om je talenten aan hen te laten zien tijdens de verschillende workshops. Er zullen workshops worden gegeven door de volgende bedrijven:

  • Unilever 
  • Phillips
  • NS
  • Groningen Seaports
  • Nationaal Energie Traineeship

Het evenement is gratis en is inclusief een thuisbezorgde lunch van Ra. Wil je deelnemen aan het TeMa Sustainability Event van dit jaar? Schrijf je in voor 14 mei en vergeet niet dit formulier in te vullen: https://forms.gle/SnBJdMFwfJ2JQoFJ8

Vul dit formulier in en identificeer uw voorkeuren voor welke bedrijfsworkshops per tijdslot en lunchopties. Ook wordt u gevraagd om uw cv te uploaden dat kan worden doorgegeven aan bedrijven die daarom vragen.

Time schedule

 

Time

Event

09:45 - 09:55

Opening remarks

09:55 - 10:20

First lecture by dr. C. (Chengyong) Xiao

10:20 - 10:30

Short break

10:30 - 12:30

Workshop 1 (Unilever and Phillips)

12:30 - 13:00

Break

13:00 - 15:00

Workshop 2 (Nederlandse Spoorwegen (NS) + Nationaal Energie Traineeship + Groningen Seaports)

15:00 - 15:15

Concluding remarks