April Social: 'Avondslok pubquiz'

Ondanks dat het in de vergetelheid geraakt lijkt te zijn dat het de eerste maatregel was die opgeven zou wouden, zijn de laatste nieuwsberichten heugelijk: met 21 april lijkt het einde van de avondklok als corona-maatregel dan eindelijk in zicht! Om deze op een goede manier vaarwel te zeggen, organiseert de Social Committee op 19 april de zogeheten “Avondslok Pubquiz”!

Deze pubquiz wordt een interactief avondprogramma, waar het de bedoeling is dat jij met je groepje zo veel mogelijk vragen goed beantwoord (of misschien wel uit voert…) om de uiteindelijke winnaar te worden! Voor deze pubquiz geldt: een goed begin, is het halve werk – al werkt tegenwoordig CRTL + F ook erg goed. In een informatiemail na je aanmelding zullen wij je materiaal toesturen die van belang is om samen met jouw groepje in de prijzen te vallen!

Daarnaast zouden wij de Social Committee niet zijn als er voor dit event geen bierpakket wordt thuisbezorgd: hier wordt later met jou contact over opgenomen. Op basis van deze bovengenoemde informatie is het daarom van belang dat jij bij je aanmelding je bezorgadres en eventuele mensen waarmee jij in een groepje wil (groepsgrootte max. 4 a 5 personen) doorgeeft. De deadline voor aanmelding is gesteld op 18 april voor 00:00 uur! Na deze deadline wordt overige benodigde informatie en het materiaal voor de pubquiz verstuurd in een algemene informatiemail op maandag 19 april.

Met vriendelijke groet,

The Social Committee