Batavierenrace : cancelled

Batavierenrace : cancelled

Vanwege het coronavirus is dit event helaas gecanceld. 

Tijdens het eerste weekend van mei zullen we met een groep studenten vanuit TeMa afreizen naar de campus van Enschede voor de 48e editie van de Batavierenrace! De Batavierenrace is de grootste estafetteloop van de wereld met ruim 175 kilometer verdeeld in 25 etappes. De afstanden van deze etappes variëren van 3,6 km tot 10,5 km. Na de finiash is het tijd om deel te nemen aan het grootste studentenfeest van de Benelux op de campus. In totaal zullen we hier met ongeveer 13 000 studenten feesten tot in de vroege uurtjes. Op zondag zullen we rond 11 uur weer richting Groningen gaan, dus in de middag zul je weer thuis zijn. 

Het is een legendarisch weekend met veel gezelligheid, sportiviteit, een enorm groot feest en niet te vergeten de fanfare. 

In totaal zullen de kosten €35,- bedragen, waar je een geweldig weekend, een overnachting en eten en drinken voor krijgt.

Er zullen 25 lopers nodig zijn, maar naast de lopers zijn er ook deelnemers nodig voor support, als reserve of als chauffeur. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus geef je snel op! 

*Bij het niet tijdig afmelden voor het evenement, treedt de boeteregeling volgens artikel 1.3.2 van het Huishoudelijk Reglement in werking.

 

Partners