Word partner

TeMa is de studievereniging voor de Bachelor BDK - Technologie Management en de masters Supply Chain Management, Technology and Operations Management en de double degree Operations Management. Ook bedienen wij de bijhorende pre-masters. Sinds 2009 staat TeMa direct in contact met het bedrijfsleven. Via de pagina 'Carrière' kunnen de studenten de nieuwste vacatures en stageplaatsen vinden die bedrijven aan TeMa-leden te bieden hebben. Daarnaast staan bedrijfsprofielen van verschillende bedrijven op onze website. Via TeMa kunt u als bedrijf op eenvoudige wijze in contact komen met studenten die een opleiding genieten op het gebied van operations en supply chain aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Waarom TeMa?

TeMa is de enige studievereniging in Nederland gespecialiseerd op het gebied van Technologiemanagement. TeMa kent ongeveer 750 leden en heeft daarnaast nauwe samenwerkingsverbanden met grote en bekende ondernemingen in Nederland. TeMa heeft 50 actieve leden en meer dan 250 alumnileden. Door het jaar heen worden er talloze evenementen georganiseerd door TeMa. TeMa biedt uw bedrijf de kans om via vele verschillende wegen naamsbekendheid te krijgen onder studenten. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om in contact te komen met gemotiveerde studenten van onze vereniging.

Samenwerkingsmogelijkheden

Bij TeMa is het mogelijk om op formele en informele wijze bekend te worden bij onze leden. Als bedrijf is het mogelijk om dit op een actieve manier te doen of via een passieve samenwerking. 

- Inhousedagen                                             - Bedrijfsprofiel

- Recruitment activiteiten                              - Vacature/afstudeeropdracht

- Trainingen                                                   - Mailing

- Conference                                                 - Facebookpost

- Consultancy dag                                        - Soft Skills workshop

Als u meer informatie wilt kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze Commissaris Extern, Evert Schonewille, is de contactpersoon naar bedrijven toe, en staat u graag te woord. Hij wil u graag meer vertellen over alle mogelijkheden tot samenwerken. U kunt hem als volgt bereiken:

Tel: +31 6 504 386 48

Email: externalrelations@temagroningen.nl

Onze partners