ENGIE

ENGIE

Je kent ons misschien wel als duurzame energieleverancier. Dat klopt. Maar wist je dat ENGIE Services de grootste technische dienstverlener van Nederland is?

Deze combinatie is uniek in Nederland. En juist dankzij deze combinatie en het feit dat ENGIE wereldwijd (70 landen, 5 continenten) opereert, heeft ENGIE het in zich om leidend te zijn in de energietransitie. De energietransitie is gericht op minder energiegebruik en de verduurzaming ervan. Zonder technologie is deze transitie onmogelijk. En dat is nou precies waar onze kracht ligt. Met onze technische tak (ENGIE Services) bieden we onze klanten al jaren energie-efficiënte technische oplossingen, en met onze energietak (ENGIE Energie) zitten we in het hart van de duurzaam opgewekte energiemarkt.


Samen met onze klanten en partners zijn we in staat om de energietransitie richting te geven en te versnellen. En dat doen we in de praktijk op tal van manieren. Van het ontwerpen en installeren van duurzame verlichting tot het ontwikkelen van grote innovatieve, technische oplossingen. Daarnaast dragen wij zorg voor de betrouwbare opwekking en levering van groene energie. Heel divers dus, en dat maakt het werken bij ENGIE ook zo mooi. Misschien wel het allermooist aan werken bij ENGIE? We praten niet alleen over duurzaamheid. We DOEN vooral. 

Met opdrachtgevers als o.a. ASML, Friesland Campina, TATA en Rijkswaterstaat vind je ons door heel Nederland. In ons jaaroverzicht van 2019 krijg je een mooi inkijkje waar onze 6.200 collega’s zich onder andere mee bezig houden in Nederland. Benieuwd naar de impact die ENGIE wereldwijd gemaakt heeft in 2019? Kijk dan hier!

Of je nu technisch specialist bent en je vakinhoudelijk wilt verdiepen, of jezelf via ons Traineeship in een leidinggevende rol wilt ontwikkelen: binnen onze veelzijdige organisatie kies je zelf welke kant je op wilt. ENGIE is groot maar persoonlijk, internationaal en toch dichtbij. Heb jij een passie voor techniek en de drive om het beste uit jezelf te halen? Ontdek dan hoe ver jij kunt komen.