Partners

Lijkt het je leuk om te leren hoe je control systems en logistics engineering kunt toepassen in e-commerce? Maak kennis met Belsimpel: het grootste en snelst groeiende e-commerce bedrijf voor mobiele telefonie.

Meer informatie

Are you CAPE-able?

Meer informatie

Capgemini Invent is een global business line gespecialiseerd in management consulting, digitale innovatie en transformatie.

Meer informatie

De leukste feestwinkel van Groningen!

Meer informatie

Je zit boordevol ideeën en wil jij de wereld laten zien wat je waard bent? Zoek jij mensen met wie je daarover kunt sparren? Welkom bij Deloitte.

Meer informatie

Drukbedrijf is dé online drukkerij van Amsterdam. Of je nou simpelweg een paar flyers of visitekaartjes wilt laten drukken, of voor een heel evenement het drukwerk wilt laten verzorgen, niets is ons te gek!

Meer informatie

Essity is a leading global hygiene and health company dedicated to improving well-being through our products and solutions, essentials for everyday life.

Meer informatie

HTG is een internationale handelsorganisatie die in meer dan 110 landen actief is in de handel van luxe consumentengoederen, denk aan; parfums, liquor en health & beauty producten.

Meer informatie

Je bent (bijna) afgestudeerd en wil heel graag aan de slag. Niet makkelijk om direct een baan te vinden die het best bij je klikt. ImpressiveGreenApple, dé campus recruitment specialist helpt jou hierbij!

Meer informatie

Inspired-Talent staat voor ontwikkeling van S&OP, logistiek en supply chain talent. Instroom van nieuwe talenten in SCM is belangrijker dan ooit.

Meer informatie

Onbeperkt geld besparen met de app op meer dan 1.000 locaties en online.

Meer informatie

Werken, leren en continu verbeteren: NextGen is detacheringsbureau en opleider in één. We begeleiden hoogopgeleid talent in Operations & Supply Chain naar uitdagend werk èn leiden elke kandidaat op tot Lean Six Sigma Green Belt.

Meer informatie

NRG-Office is specialist op het gebied van werving, selectie en detachering van Supply Chain professionals.

Meer informatie

Philips Drachten develops high-quality innovative, consumer-oriented products for a worldwide market.

Meer informatie

PwC is een netwerk van firma’s in 158 landen met meer dan 236.000 mensen, waarvan ruim 5000 in Nederland. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten.

Meer informatie

Take a closer look at Wavin!

Meer informatie

Partners