Evenementen

2 mei - Recruitmentdiner KLM

Tijdens het recruitmentdiner op 2 mei krijg je de kans om met verschillende werknemers van KLM te praten. De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is de nationale luchtvaartmaatschappij en de op twee na grootste werkgever van Nederland. Al je vragen omtrent het traineeship, de programma’s en de verschillende mogelijkheden kun je tijdens het diner stellen. Het diner zal plaatsvinden op 2 mei bij het Feithhuis.

11 mei - Inhousedag SCA

SCA Hygiëne Products te Hoogezand en TeMa organiseren op 11 mei een Inhousedag. SCA produceert over de hele wereld verschillende hygiëne producten zoals Edet, TENAladies, Tork en Tempo. In Hoogezand zit een grote productieplant waar je op 11 mei de kans krijgt om binnen te kijken en onder begeleiding van verschillende werknemers zullen we een case maken.

6 juni - Inhousedag Fokker

Fokker is een Nederlandse fabrikant van vliegtuigonderdelen. Het bedrijf zullen we op 6 juni bekijken, naast een rondleiding zullen we een case maken. Ook is er ter afsluiting de mogelijkheid om met de werknemers te spreken onder het genot van een drankje.