Bedrijfsprofielen

Lijkt het je leuk om te leren hoe je control systems en logistics engineering kunt toepassen in e-commerce? Maak kennis met Belsimpel: het grootste en snelst groeiende e-commerce bedrijf voor mobiele telefonie.

Meer informatie


Je zit boordevol ideeën en wil jij de wereld laten zien wat je waard bent? Zoek jij mensen met wie je daarover kunt sparren? Welkom bij Deloitte.

Meer informatie


Drukbedrijf is dé online drukkerij van Amsterdam. Vanuit ons kantoor helpen we onze klanten met al hun drukwerk-vraagstukken. Of je nou simpelweg een paar flyers of visitekaartjes wilt laten drukken, of voor een heel evenement het drukwerk wilt laten verzorgen, niets is ons te gek!

Meer informatie


Je bent (bijna) afgestudeerd en wil heel graag aan de slag. Niet makkelijk om dé baan te vinden die het best bij je klikt. Wij kunnen je daarbij helpen!

Meer informatie


Ben jij een jonge professional met 0 tot 2 jaar werkervaring, heb je affiniteit met ICT, ben je proactief en vind je het leuk om aan de slag te gaan met het automatiseren van processen?

Meer informatie


Werken bij KPMG: kwaliteit bieden in audit-, tax- en advisorydiensten

Meer informatie


Designing, building and operating smart, safe, sustainable and affordable aircraft.

Meer informatie


Philips Drachten develops high-quality innovative, consumer-oriented products for a worldwide market.

Meer informatie


Rijkswaterstaat (RWS) is het uitvoerende agentschap van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat in Nederland, tot 2010 Verkeer en Waterstaat geheten

Meer informatie


Scania Production Zwolle is Scania’s grootste en modernste assemblagefabriek in Europa. Onze Zwolse vestiging neemt maar liefst 60% van de jaarproductie voor haar rekening.

Meer informatie


Slimstock is Europees marktleider op het gebied van specialistische software voor voorraadoptimalisatie.

Meer informatie


Take a closer look at Wavin!

Meer informatie


Onze partners