Bedrijfsprofielen

Lijkt het je leuk om te leren hoe je control systems en logistics engineering kunt toepassen in e-commerce? Maak kennis met Belsimpel: het grootste en snelst groeiende e-commerce bedrijf voor mobiele telefonie.

Meer informatie


Think global, act local.

Meer informatie


Je zit boordevol ideeën en wil jij de wereld laten zien wat je waard bent? Zoek jij mensen met wie je daarover kunt sparren? Welkom bij Deloitte.

Meer informatie


Drukbedrijf is dé online drukkerij van Amsterdam. Of je nou simpelweg een paar flyers of visitekaartjes wilt laten drukken, of voor een heel evenement het drukwerk wilt laten verzorgen, niets is ons te gek!

Meer informatie


Essity is een wereldspeler op het gebied van hygiëne producten en actief in 100 landen.

Meer informatie


Designing, building and operating smart, safe, sustainable and affordable aircraft.

Meer informatie


HTG is een toonaangevende internationale distributeur van sterke dranken en health- en beautyproducten voor de detailhandel (b2b), lokale distributeurs en lokale groothandels met een assortiment aan A-merken en private labels.

Meer informatie


Je bent (bijna) afgestudeerd en wil heel graag aan de slag. Niet makkelijk om dé baan te vinden die het best bij je klikt. Wij kunnen je daarbij helpen!

Meer informatie


Ben jij een jonge professional met 0 tot 2 jaar werkervaring, heb je affiniteit met ICT, ben je proactief en vind je het leuk om aan de slag te gaan met het automatiseren van processen?

Meer informatie


Koning & Hartman is dé partner voor slimme, betrouwbare en duurzame oplossingen. Smart Industry & Factory Automation, Mission Critical Communication, Wireless Connectivity. Critical Communications. Smart Industry. Wireless Mobility. Dealing & Control.

Meer informatie


Werken bij KPMG: kwaliteit bieden in audit-, tax- en advisorydiensten

Meer informatie


Werken, leren en continu verbeteren: NextGen is detacheringsbureau en opleider in één. We begeleiden hoogopgeleid talent in Operations & Supply Chain naar uitdagend werk èn leiden elke kandidaat op tot Lean Six Sigma Green Belt.

Meer informatie


Philips Drachten develops high-quality innovative, consumer-oriented products for a worldwide market.

Meer informatie


PwC is een netwerk van firma’s in 158 landen met meer dan 236.000 mensen, waarvan ruim 5000 in Nederland. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten.

Meer informatie


Rijkswaterstaat (RWS) is het uitvoerende agentschap van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat in Nederland, tot 2010 Verkeer en Waterstaat geheten

Meer informatie


Scania Production Zwolle is Scania’s grootste en modernste assemblagefabriek in Europa. Onze Zwolse vestiging neemt maar liefst 60% van de jaarproductie voor haar rekening.

Meer informatie


Slimstock is Europees marktleider op het gebied van specialistische software voor voorraadoptimalisatie.

Meer informatie


Take a closer look at Wavin!

Meer informatie


Onze partners