Junior SAP Procurement Consultant

Accenture
 • Posted at Jul 12, 2023
 • Vacancies
 • 32-40 hours / week
 • Permanent employment

This is you

Entrepreneurial

You are proactive, entrepreneurial, and service-oriented.

Motivator

You are a motivated and driven person.

Curious

You have an insatiable curiosity for new tech inventions.

Pioneer

Cutting-edge is your comfort zone.

The work

Als Junior Consultant draag je iedere dag bij aan de implementatie van SAP S4HANA bij onze (inter)nationale klanten. Je zult een cruciale rol spelen bij de implementatie en van begin tot eind hierbij betrokken zijn. Afhankelijk van je kennis, ervaring en ambitie zal je in verschillende fase (blauwdruk, analyse, ontwerp, test en/of implementatie) van het project meewerken aan het realiseren van SAP S/4HANA oplossingen bij onze klanten. Doorgroei mogelijkheden vindt je op zowel technisch als leidinggevend vlak,  passend bij jou ambitie.  Je werkt in een hecht, internationaal team van SAP specialisten, ieder met een eigen verhaal en focus maar altijd samen strevend naar het optimale resultaat voor onze klanten. 

 • Team

Je werkt in een hecht, internationaal team van SAP specialisten, ieder met een eigen verhaal en focus maar altijd samen strevend naar het optimale resultaat voor onze klanten. Binnen de projecten heb je veel klant contact alsook samenwerking met gerelateerde werkstromen maar bovenal met een leuk en dynamisch team. Een perfecte basis om verder te ontwikkelen! 

 • Dagelijkse taken

Je werkt in projectverband aan het analyseren van bestaande procurement processen, het voorstellen van verbeteringen en innovaties, en het implementeren van de nieuwe oplossingen. Onze collega’s van de servicegroep Technology helpen grote en kleine klanten met de strategische blueprint van IT-transformaties. Welk cloudplatform past het beste bij de situatie van klant X? Wat zijn de veiligheidsrisico’s van de IT-oplopssing van deze leverancier? Hoe implementeren we Agile werken binnen deze organisatie en hoe bouwen we vanuit design thinking workshops een nieuwe app?

 • Technologie

Vanuit de wensen van de klant bouw je samen met een team van internationale professionals aan op maat gemaakte software en oplossingen, al dan niet in combinatie met het toepassen van slimme techniek zoals Robotics of Artificial Intelligence. Samen met de klant zal je ook security defensie strategieën ontwikkelen, door het combineren van technologie en gebruikers gedrag. Samen slaan we een brug tussen de behoeftes van bedrijven en de nieuwste technologische innovatie.
 

Who we are - Technology

Dankzij onze ongeëvenaarde ervaring in de sector, toonaangevende technologieën van onze ecosysteempartners en startups, en het grootste leveringsnetwerk ter wereld, bieden wij een krachtige reeks mogelijkheden die kunnen worden afgestemd op de meest complexe bedrijfsbehoeften van onze klanten. Met meer dan 100 innovatiecentra over de hele wereld helpen we klanten voortdurend snel en op schaal te innoveren, zodat zij hun concurrenten kunnen overtreffen. Jij brengt innovatie, intelligentie en branche-ervaring samen met de nieuwste technologieën om klanten te helpen op schaal te innoveren en hun bedrijf te transformeren!

Technology is één van de vijf services die samen één Accenture vormen – de andere services zijn Strategy & Consulting, Operations, Song en Industry X 

Here’s what you’ll need

 • Je hebt een bachelor of master opleiding afgerond, bij voorkeur gefocust op supply chain, operations management, business administration, logistiek of technologie
 • 0-2 jaar werkervaring
 • Je beheerst vloeiend de Nederlandse taal, zowel gesproken als in schrift
 • Je bent creatief, flexibel, pro-actief, resultaat gedreven, analytisch en kan goed communiceren (zowel verbaal als non-verbaal)
 • Je hebt affiniteit met (nieuwe) technologie

What’s in it for you?

Accenture is een geweldige plek om te werken en jezelf te ontwikkelen. Kies je voor Accenture, dan word jij een schakel in een bedrijf op wereldniveau en om onze mensen te steunen maken wij als werkgever vijf beloftes:

 • Een connectie maken met ons wereldwijde netwerk van meer dan 700.000 collega’s. Door de vele samenwerkingsverbanden en relaties met klanten zijn wij namelijk trots op onze levendige en diverse bedrijfscultuur. 
 • Wij staan voor open communicatie, flexibiliteit en een realistische maar zeker een groei-mindset. 
 • Een cultuur geleid door inclusiviteit en diversiteit. Wij willen de echte jij leren kenen en je verder helpen met je professionele en persoonlijke ontwikkeling, waar je interesse ook maar ligt. 
 • Je doorloopt gedurende je carrière bij ons meerdere leertrajecten (formeel en informeel) om je vaardigheden en expertise binnen je rol uit te breiden.
 • Onze klanten leiden en transformeren door middel van technologie.
   

Naast onze opportunistische wekomgeving en de meest uiteenlopende projecten, zijn deze beloftes gereflecteerd in onze uitstekende arbeidsvoorwaarden:

 • De mogelijkheid om 4 x 9 uur per week te werken
 • Korting op Accenture aandelen
 • Een laptop, telefoon en tegoed om jouw eigen kantoor thuis te maken
 • Pensioenregeling, jaarlijkse bonus, en collectieve ziektekostenverzekering 
 • Sociale activiteiten zoals vrijdag middag borrels, sport evenementen en andere festiviteiten georganiseerd door de werknemersvereniging van Accenture

What we believe

Accenture is een werkgever die gelijke kansen biedt. Onze leiders zetten zich in om een beter, sterker en rechtvaardiger bedrijf op te bouwen voor toekomstige generaties om positieve, langdurige verandering te creëren. Inclusie en diversiteit zijn fundamenteel voor onze cultuur en kernwaarden. Wij vieren diversiteit en streven naar een inclusieve omgeving voor alle werknemers. Onze rijke diversiteit maakt ons innovatiever en creatiever, waardoor we onze klanten en onze gemeenschappen beter van dienst kunnen zijn.  

Onze positie als partner van veel van 's werelds toonaangevende bedrijven, organisaties en overheden biedt ons zowel een buitengewone kans als een enorme verantwoordelijkheid om een verschil te maken. Duurzaamheid is een van onze grootste verantwoordelijkheden, die we verankeren in alles wat we doen en voor iedereen met wie we samenwerken.

Ben jij klaar voor een carrière bij Accenture waarmee je jezelf kunt zijn en iets kan doen waar je echt van houdt? Meld je aan en maak het verschil. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ezra Lammers, via ezra.lammers@accenture.com

Apply now