Alumniactiviteiten

DIES_FLYER_15_mei.jpg

Om de achtste verjaardag van TeMa te vieren, organiseert de Feestcommissie een cocktail workshop. Je krijgt de kans om je eigen barman/vrouw te zijn! Tijdens workshop ga je leren om verschillende cocktails te maken. Dus schrijf je in en laat ons zien dat jij de beste barman/vrouw bent! De workshop start om 16:30 en duurt tot 18:30. Het zal plaatsvinden in de Drie Gezusters en dit alles kost maar €10! We zien je daar! In de avond vindt er een diner plaats. Het zal een heerlijke avond worden vol goede gerechten, lekkere drankjes en gezelligheid met jouw mede studenten! Het diner zal plaats vinden bij eetcafé Kaap Noord en start om 18:45. Dit alles kost maar €15 euro! Hopelijk zien we je daar!


Vrijdag 27 januari zal er een alumni VrijMiBo georganiseerd worden. Dit jaar wordt de alumni activiteit voor het eerst georganiseerd door de alumnicommissie. Hieronder valt meer te lezen over deze commissie. De VrijMiBo zal plaats vinden in Café de Ebeling Amsterdam en begint om 6 uur. Dit is de ideale gelegenheid om je oude studiegenoten weer te zien en bij te praten maar ook om andere alumni te leren kennen. Je kan je opgeven door een mailtje te sturen naar secretary@temagroningen.nl.

Flyer_7_wit.jpg
Flyer_eindversie_11_oktober3.jpg

Het Symposium van dit jaar vond plaats op 23 November in de Euroborg. Het thema was ‘Building a Competitive Advantage in the Digital Age’. In de ochtend werden er masterclasses gegeven door theFactor.e, NRG en Koning & Hartman. Daarna was het tijd om te lunchen waar deelnemers de kans hadden om hun CV te laten checken en om een professionele foto te laten maken door ImpressiveGreenApple . Na de lunch vonden de workshops plaats . Deze werden gegeven door KLM, Afterpay, Stevin en er was een Entrepreneurship workshop met Mr. Chadd en Reinlab. De dag werd afgesloten met een borrel. Het was een zeer geslaagde dag met een record aantal deelnemers. 

In april 2017 zal de netwerkactiviteit plaatsvinden. De netwerkactiviteit is bedoeld om masterstudenten en alumni met elkaar in contact te brengen. Op deze activiteit zullen alumni komen van verschillende bedrijven en een korte presentatie geven. Daarna is er de mogelijkheid om te netwerken met elkaar. Zo kunnen masterstudenten al hun vragen stellen over het bedrijfsleven.

flyer_definitief_.jpg
A5_Flyer_12-01-2015_medium.jpg

Tijdens de Diës wordt de verjaardag, 26 mei, van de vereniging gevierd. De Feest Commissie zal deze dag organiseren en de dag wordt afgesloten met een borrel waar tevens het kandidaatsbestuur bekend wordt gemaakt. Als alumni ben je ook van harte uitgenodigd om deze dag om samen met de huidige leden de verjaardag van TeMa te vieren. Dit jaar zal de Diës plaatsvindenop 15 mei.